joi, 23 februarie 2017

Colantarea auto este extrem de populara

Exista numeroase situatii in care sa fie nevoie de vopsirea totala sau partiala a unui autoturism, insa in ziua de azi avem o optiune foarte practica ce merita luata in calcul ca o alternativa la vopsirea clasica: colantari auto. Aceasta din urma nu numai ca permite infrumusetarea si personalizarea propriei masini, insa folia aplicata aduce si un plus de protectie asupra vopselei. In schimb, ca in multe alte cazuri, exista avantaje si dezavantaje, iar totul tine de preferintele soferilor. Cu toate acestea, daca sunt folosite autocolante de calitate, iar procedura este pusa in aplicare de specialisti, atunci aceasta poate asigura o durata de viata de minim 5 ani, cifra care poate fi mai mult decat suficienta in majoritatea cazurilor avand in vedere costurile implicate.




Costuri

Pentru a vopsi in totalitate un autoturism de clasa mica este nevoie de minim 1.000 de euro, in timp ce pentru a colanta aceeasi masina cu materiale de calitate, suma medie este de 1.000 de lei, astfel ca aceasta reprezinta o optiune de 4 ori mai ieftina. In plus, autocolantele sunt foarte usor de intretinut, soferii nu au cerinte speciale pe care trebuie sa le respecte si pot merge cu masina la spalatorie. Mai mult, atunci cand intervine o zgaraietura, nu este nevoie de o vopsire costisitoare ce implica costuri ridicate si timp pierdut, ci de simpla inlocuire a foliei de pe respectivul element, procedura ce se efectueaza in circa 20 de minute.




Fara probleme

Pentru ca efectele sa fie cele mai bune, conteaza foarte mult si mediul in care se asigura serviciul de colantari auto, motiv pentru care ar trebui sa se apeleze intotdeauna doar la cei mai buni din domeniu. Pentru a colanta in totalitate un autoturism este nevoie de cateva ore, piesele se acopera dintr-o singura bucata si se evita bulele de aer, iar la randul lor soferii beneficiaza si de garantie, pentru a avea un plus de siguranta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu