marți, 10 ianuarie 2017

in vara anului 2017 poti opta pentru un sejur in Larnaca



Vacantele sunt importante pentru toata lumea, iar destinatiile sunt tot mai variate datorita faptului ca avem acces rapid prin zboruri directe din mai multe orase ale tarii catre diferite tari, iar una dintre alegerile preferate din cursul verii este Cipru, mai exact se opteaza pentru un sejur Larnaca 2017.



Aceasta insula micuta are o istorie bogata, fiind condusa de diferite imperii de-a lungul secolelor si a reprezentat un premiu important pentru tot cei aflati la putere in estul marii Mediterane. Astazi oamenii inca sunt atrasi aici, insa de aceasta data pentru a se bucura de plajele insulei si nu pentru a obtine glorie si putere. Pentru turistii interesati de mai multe decat nisip si soare, Cipru se poate lauda cu o multime de situri arheologice, biserici bizantine, manastiri si muzee, insa si natura joaca un rol foarte important aici. 

Larnaca le are pe toate

Unul dintre cele mai mari si mai atractive orase este Larnaca, aflat in partea de sud est a insulei, si cu toate ca este o adevarata statiune, inca si-a pastrat sufletul localnic si ofera de departe cele mai grozave conditii pentru oaspeti. Pentru iubitorii de mare se gasesc toate activitatile posibile, insa nu trebuie ratate centrul vechi sau biserica Sf. Lazar, care ajuta ca zona sa pastreze atmosfera de alta data, a unui oras linistit si nu a unei statiuni. De asemenea, cei care aleg sejur Larnaca 2017 se pot bucura si de natura, deoarece in vestul orasului se regasesc lacurile sarate, alaturi de parcuri de mari dimensiuni, unde se poate petrece timpul liber in liniste.



Zbor rapid

Larnaca este un oras accesibil prin zbor direct atat din Bucuresti, cat si din Iasi, astfel ca este foarte usor sa se programeze o vacanta pe cinste, la preturi accesibile pentru toate buzunarele si care sa ofere turistilor tot confortul de care au nevoie.